martes, 16 de diciembre de 2008

Com podem assolir la convivencia entre cultures?


Molta gent pot pensar que la convivencia entre cultures és impossible, però jo considero que amb una mica de tolerància per ambdues parts, es pot aconseguir aquesta situació d'integrament de diferents cultures en un mateix territori.
Un altre aspecte important per assolir la convivència de les cultures, és la comprensió de les costums, tradicions, etc. de l'altre cultura. Un bon exemple, és la situació que es viu a Espanya en aquest moment. Actualment en el territori espanyol, la situació d'alguns mussulmans, és d'acceptació i d'altres de rebuig. Aquest rebuig es produit per alguns espanyols, però també per els pròpis musulmans, que no volen acostumarse a les nostres tradicions. Jo accepto el ramadam, i la resta de tradicions, però, com es troben a Espanya, les dones no haurien de portar el bel.
En molts casos aquesta tolerància necessària, pot arribar a pasar els límits, com és el cas de la mesquita que l'ajuntament volía construir amb diners públics a la ciutat de Badalona. Està bé ser solidaris i tolerants, però fins a cert punt.

No hay comentarios: